ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ Φ/Β ΠΑΝΕΛ K-FIX

K-FIX SUPPORT SYSTEM, Ι & Κ ENGINEERING

Το K-FIX είναι ένα σύστημα στήριξης Φ/Β πάνελ σε υπαίθρια πάρκα. Είναι τύπου μονής πασσαλόμπηξης, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα εκάστοτε εδαφολογικά χαρακτηριστικά για πολύ εύκολη, γρήγορη και ασφαλή εγκατάσταση.

Επιτρέπει την τοποθέτηση των Φ/Β πάνελ σε πολλαπλές σειρές (οριζόντια και κάθετα) πάνω σε μια δημιουργούμενη επίπεδη επιφάνεια δίνοντας μεγάλη ευχέρεια στον σχεδιασμό. Μπορεί να δεχθεί όλα τα είδη των πάνελ της αγοράς (ανεξαρτησία μοντέλου) χάρη στο ευέλικτο σύστημα στερέωσης που διαθέτει.

Είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής αντοχής στις καιρικές συνθήκες (αλουμίνιο και γαλβανισμένος χάλυβας) και έχουν ληφθεί υπόψη κριτήρια οικονομίας υλικών σε συνδυασμό με τη βέλτιστη αντοχής.

Η γωνία κλίσης του συστήματος είναι μεταβλητή και προσαρμόζεται με μεγάλη ευκολία κατά την συναρμολόγηση στα δεδομένα σχεδιασμού.

Μεταβλητό είναι επίσης και το ύψος στήριξης, βάσει αναγκών σχεδιασμού αλλά και προσαρμογής σε ειδικές κατηγορίες εδαφών.

Η στατική του συστήματος είναι μελετημένη (προσομοίωση με γραμμικά και επιφανειακά πεπερασμένα στοιχεία) βάσει EC1, 3, 8 και 9 και DIN1055, ελεγμένη και πιστοποιημένη από επίσημο φορέα (Αρ. Πιστ. TUVR.SP04 rev1/2012).

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

K-FIX SUPPORT SYSTEM, Ι & Κ ENGINEERING
K-FIX SUPPORT SYSTEM, Ι & Κ ENGINEERING
K-FIX SUPPORT SYSTEM, Ι & Κ ENGINEERING